Καταγγελία για τη νέα απαράδεκτη απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συναθροίσεις μέχρι την 1η Φλεβάρη

By 27 Ιανουαρίου 202126 Απριλίου, 2024No Comments

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καταγγέλλει τη νέα απαράδεκτη απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συναθροίσεις μέχρι την 1η Φλεβάρη.

Η έκδοση της απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας έχει την πολιτική σφραγίδα της κυβέρνησης της ΝΔ που προσπαθεί, με όλους τους τρόπους, να επιβάλλει το δόγμα «νόμος και τάξη» απέναντι στον εχθρό λαό, τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας. Θέλει να έχει ελεύθερο το πεδίο, με τους εργάτες και τη νεολαία φιμωμένους, για να υλοποιήσει όλα τα αντιλαϊκά, αντιεκπαιδευτικά μέτρα που έχει εξαγγείλει.

Η επίκληση της «προστασίας της υγείας» από τη διασπορά του κορονοϊού είναι κυβερνητικές αστειότητες και παραμύθια.

Η πανδημία βγαίνει μπροστά στην κυβερνητική επιχειρηματολογία για να δικαιολογηθεί η καταστολή απέναντι στους φοιτητές, μαθητές, εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, που διεκδικούν το δίκιο τους με συγκροτημένο, οργανωμένο και πειθαρχημένο τρόπο.

Καλούμε τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους να ανατρέψουν αυτούς τους σχεδιασμούς στην πράξη με τη συμμετοχή στους αγώνες, δίπλα στα συνδικάτα, ενισχύοντας τη γραμμή πάλης και αιτημάτων που απαντάνε στα μεγάλα οξυμένα λαϊκά προβλήματα από τη σκοπιά της ικανοποίησης των εργατικών, λαϊκών αναγκών.

Είναι υπόθεση όλων μας η συμμετοχή στο αυριανό Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στα Προπύλαια, στη 1 μ.μ.

Όσες απαγορεύσεις και αν εκδώσουν κυβέρνηση και αστυνομία οι αγώνες δεν πρόκειται να φιμωθούν!!

Δείτε το σε PDF