Skip to main content
Δελτία Τύπου

Καταγγελία για το όργιο εκβιασμών & απειλών στους εργαζόμενους στις αρχαιρεσίες του εργοδοτικού σωματείου Εμπορίου – Τροφίμων & super markets

By 27 Σεπτεμβρίου 201727 Μαΐου, 2024No Comments

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας καταγγέλλει το όργιο απειλών και εκβιασμών που πραγματοποιείται απέναντι στους εργαζόμενους στις αρχαιρεσίες του εργοδοτικού σωματείου Εμπορίου-Τροφίμων και super markets.

Το ψηφοδέλτιο, που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει την ευθύνη Διοίκησης του σωματείου, σε αγαστή συνεργασία με τη μεγαλοεργοδοσία, υποχρεώνει εκβιαστικά τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες και να ψηφίζουν, διευθυντές, μεγαλοστελέχη και άλλα παιδιά της εργοδοσίας που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο τους.

Κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τις «θεσούλες» τους στα όργανα της διοίκησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων και να εδραιώσουν παραπέρα κλίμα ηρεμίας στη μεγαλοεργοδοσία.

Είναι φανερό, ότι εργάτες και διευθυντάδες δεν είναι δυνατό να ψηφίζουν «αντάμα». Για να ενισχύσουν τι; Το σωματείο απέναντι στην εργοδοσία; Μα αφού η εργοδοσία είναι μέσα και ελέγχει το σωματείο.

Τέτοια είδους συνδικάτα ονειρεύονται τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις τους.

Τέτοιες υπηρεσίες προσφέρουν στα αφεντικά οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα super markets να καταδικάσουν τέτοιες πραχτικές. Να σηκώσουν το ανάστημά τους απέναντι στους εκβιασμούς και τη τρομοκρατία.

Το ψωμί των οικογενειών μας, η βελτίωση της ζωής μας περνάει μέσα από τη διεξαγωγή σκληρής ταξικής πάλης.

Κανείς δεν κέρδισε, κανείς δε ξέφυγε από την επίθεση αποδεχόμενος μια κατάσταση που συνεχώς χειροτερεύει, με την ελπίδα να αλλάξει αυτή η κατάσταση με «μαγικό» τρόπο.

Οι λύσεις που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι θα προωθηθούν από τον αγώνα τους και τελικά αυτός ο αγώνας θα τις επιβάλλει !!!

Τώρα πρέπει να ξεπεραστεί ο φόβος. Να μείνουν πίσω αυταπάτες και ψεύτικες προσδοκίες.

Η ελπίδα για μας τους εργαζόμενους βρίσκεται στον οργανωμένο αγώνα, με επίκεντρο τα δικά μας συμφέροντα. Αυτή είναι η δύναμή μας.!!!

Δείτε το σε pdf